Web sajt i online trgovina

Web sajt je online prezentacija vaše kompanije. Danas ne postoji moderna kompanija bez web sajta. Savršen web sajt vodi vašeg korisnika kroz ceo proces, od predstavljanja vaše kompanije do kupovine proizvoda ili usluge.

Koraci u izradi web sajta

ANALIZA

Prvi korak podrazumeva da napravimo detaljnu analizu klijenata i konkurencije, što nam daje polaznu tačku za planiranje korisničkog iskustva i izgleda web sajta.

DIZAJN I UX

Ključni korak u razvoju web sajta je dizajn web sajta i korisničko iskustvo. Ovde koristimo početne tačke iz prvog koraka i prilagođavamo rešenje željama klijenata.

RAZVOJ I OGLAŠAVANJE

Na kraju se prati razvoj i izgled stranica web sajta, ali nakon ovog koraka naš rad još uvek se ne završava. Mi vam pomažemo da održavate vaš web sajt i osiguramo vašu strategiju digitalnog marketinga.
Pouzdani alati

Vaš web sajt ili online prodavnica će biti razvijena na jednom od najpopulnijih tzv. open source sistema. Mi ćemo izabrati onaj sistem koji naviše odgovara vašim potrebama i budžetu. Svi sistemi su izuzetno fleksibilni, što podrazumeva da možemo u potpunosti ispuniti vaše želje.