Rok Zajc, MBA

Funkcija:
Partner/Direktor novih tržišta
Iskustvo :
7 godina
E-mail:
rok@beglobal.si
Telefon:
+386 70 855 819

O meni

Rukovodilac prodaje i menadžer projekata sa 5 godina iskustva na polju brendiranja i razvoja marketing strategija. Njegova specijalnost su marketing na društvenim mrežama i marketing strategije. Vođenje projekta od samog početka do realizacije, kao i upravljanje prodajnim timom do uspešnih rezultata.

Moj naporan rad i sposobnost da strateški razmišljam doveli su me do prvog posla u kompaniji CMT doo, kao šefa projekta KnockOut. Uspešno završen projekat mi je otvorio vrata ka novim mogućnostima da internacionalno gradim karijeru putem mnogih projekata u oblasti turizma na području Evrope, ali ujedno taj prvi projekat bio je i poziv za rad sa brendom Collegium.

Tokom 2015. započinje moje samostalno učenje o digitalnom marketingu u agenciji BeBrend, koje se kasnije nastavlja kroz agencije Brandground i Beglobal, što je za posledicu imalo da postanemo najzvučnija imena digitalnog marketinga u Sloveniji. Od 2017. godine sam jedan od osnivača marke Socksy, gde sam uspešno prebrodio sve burne prepreke startup kompanije. Takođe, osnivač sam obrazovne institucije Znalci.si, kao i coworking prostora u Novoj Gorici koji se zove Odprti Prostor.

Veštine

Društvene mreže
95%
Prodaja
80%
Izgradnja novih brendova
90%

Iskustvo

  • Rome Business School Master of Business Administration – MBA Field Of StudyBusiness Administration and Management, General

Kontaktirajte me