Online oglašavanje
Web sajt i content marketing nemaju vrednost bez online oglašavanja. Online oglašavanje predstavlja njihov sledeći korak. Uz pomoć Google i Facebook oglašavanja lako možete pronaći iglu u senu. Naši eksperti će se pobrinuti da vaš proizvod ili usluga dođu na pravi način do ciljanog kupca.
  • Svi žele da budu na vrhu rezultata pretrage, ali to je potrebno da zaslužite.
  • Blisko sarađujemo sa vama kako bismo razumeli vaše jedinstvene potrebe i ciljeve.
  • Kreiramo atraktivan i dragocen sadržaj i distribuiramo putem raznih online kanala/portala.
  • Lakše i brže lansiranje novih proizvoda.
  • Merljivi rezultati svakog projekta (posete, kupovine, prikazi oglasa).
  • Online oglašavanje je ekonomičnije od klasičnog oglašavanja.
  • Kreiranje analiza koje nam govore koje kampanje su uspešne, a od kojih je bolje da odustanemo.
Kako vam naš tim može pomoći

beglobal stalno prati trendove u digitalnom oglašavanju. Naš uspeh leži u sposobnosti da predvidimo promene i inovacije. Ovo je razlog zašto smo uvek korak ispred konkurencije.

100+
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
79let
GODINA ISKUSTVA
korak 1

STRATEGIJA

Zajedno sa klijentom prvo postavljamo strategiju - koji proizvod i/ili usluga su najbitniji, koje kanale promocije ćemo koristiti, kako izgleda profil našeg idealnog kupca i koji su naši sledeći koraci.
korak 2

KREATIVA

Kada definišemo glavni proizvod/uslugu i znamo profil našeg idealnog kupca, to predstavljamo kreatoru sadržaja. Kreativnost sve više dobija na značaju i ključni je alat da privučemo pažnju naše ciljane publike.
korak 3

ZAKUP MEDIJA

Nakon toga sledi zakup medijskog prostora na odabranim kanalima gde testiramo kako publika reaguje na kreativni sadržaj, kao i vreme i trajanje reklame sve dok ne pronađemo idealnu kombinaciju. Dobre oglase zadržavamo, a sa lošim prestajemo.
korak 4

ANALIZA I OPTIMIZACIJA

Nakon perioda testiranja, obavezno analiziramo uspešnost naših reklama i razmišljamo na koji način možemo još više da optimizujemo reklamu kako bi postigli veći uticaj na publiku. Ako oglas ima dobar uticaj, samo mu povećavamo budžet. U suprotnom gasimo budžet.
Gde se oglašavamo?

FACEBOOK

Sa više od 2 milijarde aktivnih korisnika širom sveta, Facebook je svakako najveća društvena mreža. Uz dobro pripremljenu strategiju i jasno definisane korake, ova društvena mreža može dati odlične rezultate.

INSTAGRAM

Trenutno najvažniji kanal za sve brendove koji polažu dosta pažnje na fotografiji i video materijalima, kao i kojima je ciljna grupa mlađa populacija - milenijalci. Oni većinu svog vremena provode na Instagramu, a ne na Facebook-u.

GOOGLE ADS

Oglašavanje na Google-u je među najpopularnijim vidovima oglašavanja. Zašto? Na taj način možete doći do onih koji su direktno tražili vaš proizvod ili uslugu. Možemo vam ponuditi i oglašavanje putem Gmail i Youtube platforme.

LINKEDIN

Najvažniji kanal za preduzeća koja se bave B2B prodajom. Da li ste znali da broj aktivnih korisnika ove mreže prevazilazi broj korisnika na Twitter-u, kao i da je blizu broja korisnika na Instagram-u i Pinterest-i? Iskoritite benefite ove platforme u svoju korist.

PINTEREST

Pinterest je nekada bio popularan samo ženskoj populaciji, ali sa stvaranjem mogućnosti za oglašavanje ova mreža dosta dobija na značaju. Naročito postaje važna platforma za brendove koji prodaju svoje proizvode putem društvenih mreža, pri čemu je organski doseg najveći.

VPLIVNEŽI

Oglašavanje putem influensera predstavlja hibrid starih i novih marketinških alata. Ideja je da se poveže proizvod i/ili usluga sa svakodnevnim načinom života dobro poznatih i uticajnih osoba.